Privat

Hus & Hytte

Argon Elektro utfører alle elektriske oppdrag for private, fra nybygg til rehabilitering av boliger og hytter. Vi prioriterer god kommunikasjon og veiledning for å møte dine behov. Som vår kunde får du topp service. Sammenlign oss gjerne med konkurrentene på MittAnbud og se våre tilbakemeldinger. Kontakt oss for dine elektrikerbehov.

Hus & Hytte

Boligmappa

Med Boligmappa får du trygghet og oversikt over boligens historikk, og all dokumentasjon er lett tilgjengelig ved hjelp av noen få tastetrykk, selv ved eierskifte.

Hus & Hytte

Solcelleanlegg

Argon Elektro spesialiserer seg på å tilby solcelleanlegg som møter dine energibehov på en miljøvennlig måte, enten det er nettilknyttet eller frittstående.

Hus & Hytte

Elotec Ajax boligalarm

Elotec Ajax tilbyr maksimal sikkerhet med sitt prisbelønnede trådløse boligalarmsystem, som beskytter mot innbrudd, brann og vannlekkasjer, og gir deg full kontroll via app.

Hus & Hytte

Elbil ladestasjon

Argon Elektro spesialiserer seg på å tilby smarte og effektive ladeløsninger for elbiler, fra enkle ladestasjoner for hjemmet til avanserte ladeanlegg for borettslag.

Hus & Hytte

Huseiernes Landsforbund

Med medlemsfordeler fra Huseiernes Landsforbund og Argon Elektro, får du rabatter og smarte løsninger som StrømKontroll for å redusere strømforbruket og kvalifisere for ENOVA-støtte.
Warm floor concept.

Hus & Hytte

Våre varmeløsninger

Argon Elektro leverer varmeprodukter, kjent for kvalitet og innovasjon. Med nærmere lang erfaring, tilbyr vi løsninger som varmefolie, Elpron underlag, og HeatPak, tilpasset dine behov.

Hus & Hytte

Pusse opp?

Argon Elektro er din partner for oppussing, tilbyr gratis befaring, skreddersydde tilbud, og ekspertise innen smarthusløsninger. Kontakt oss for å gjøre hjemmet ditt smartere og tryggere.

Hus & Hytte

Tenk smart

Hos Argon Elektro tilbyr vi skreddersydde smarthusløsninger for å gjøre hjemmet ditt smartere og tryggere. Ta kontakt for en gratis befaring og et detaljert pristilbud på installasjon. Vi er spesialister på flere smarthusplattformer og holder oss alltid oppdatert på de beste løsningene for deg

Hus & Hytte

El-sjekk

En El-sjekk / El-kontroll identifiserer eventuelle feil i ditt elektriske anlegg, gir deg ro i sinnet, og kan tilby økonomiske fordeler hos forsikringsselskapene og ved salg av boligen. Vi er også NEK 405-1 godkjent for El-kontroll.