Involver en elektriker tidlig i oppussingen

Involver en elektriker tidlig for et trygt og effektivt prosjekt med Argon Elektro!

Argon Elektro er din partner for oppussing, tilbyr gratis befaring, skreddersydde tilbud, og ekspertise innen smarthusløsninger. Kontakt oss for å gjøre hjemmet ditt smartere og tryggere.

Pusse opp?

Planlegger du å pusse opp? Da vet du at suksess ligger i detaljene, og det å involvere en elektriker tidlig i prosessen er nøkkelen til et trygt og effektivt prosjekt. Hos Argon Elektro er vi klare til å bistå deg fra starten, sikre at alle elektriske løsninger er optimalisert for dine behov og at hjemmet ditt er både smart og sikkert.

Gratis befaring og skreddersydde løsninger
Vi tilbyr gratis befaring, hvor våre erfarne elektrikere gir veiledning og råd tilpasset ditt unike prosjekt. Etter befaringen vil du motta et uforpliktende tilbud, skreddersydd dine behov og ønsker. Enten det er smarthusløsninger, energieffektiv varmestyring, eller avanserte sikkerhetssystemer, har vi kunnskapen og erfaringen for å realisere dine visjoner.

electricity

Eksperter på smarthusløsninger
Argon Elektro er spesialister på en rekke smarthusplattformer, inkludert Futurehome, Free@Home, xComfort, Fibaro Home Center, Elko Smart Home, og Nobø Energy Control. Vi holder oss kontinuerlig oppdatert på de nyeste løsningene i markedet for å sikre at du får tilgang til det beste innen teknologi og innovasjon.

Kontakt oss for en tryggere og smartere bolig
Ikke vent, ta det første skrittet mot et tryggere og mer innovativt hjem i dag! Kontakt oss for en gratis befaring og la oss hjelpe deg med å skape et hjem som er like smart som det er sikkert.

Hus & Hytte

Boligmappa

Med Boligmappa får du trygghet og oversikt over boligens historikk, og all dokumentasjon er lett tilgjengelig ved hjelp av noen få tastetrykk, selv ved eierskifte.

Hus & Hytte

Solcelleanlegg

Argon Elektro spesialiserer seg på å tilby solcelleanlegg som møter dine energibehov på en miljøvennlig måte, enten det er nettilknyttet eller frittstående.

Hus & Hytte

Elotec Ajax boligalarm

Elotec Ajax tilbyr maksimal sikkerhet med sitt prisbelønnede trådløse boligalarmsystem, som beskytter mot innbrudd, brann og vannlekkasjer, og gir deg full kontroll via app.

Kontakt oss i dag

Ta kontak for befaring på ditt neste prosjekt.