Borettslag & Sameie: Enkel og fordelaktig elektroservice med Argon Elektro

Skreddersydde elektroservice-avtaler for borettslag og sameier.

Argon Elektro gir borettslag og sameier en pålitelig elektropartner, sikrer internkontroll og tilbyr fordelaktige avtaler for alle elektriske behov.

Borettslag & Sameie

Navigering gjennom elektroservice i borettslag og sameier kan være en utfordring. Med Argon Elektro blir prosessen enkel og transparent, og gir både styret og beboerne en pålitelig partner for alle deres elektriske behov.

En elektroentreprenør for alle behov
Argon Elektro tilbyr skreddersydde avtaler for borettslag og sameier, hvor målet er å gi en helhetlig service og være den faste elektrikeren man kan stole på. Vi sørger for at både styret og vaktmester har én elektroentreprenør å forholde seg til, samtidig som beboere kan dra nytte av fordelaktige priser og betingelser.

sirkustoppenskisse e1517998973959

Sikkerhet og ansvar i fokus
Alle borettslag har et ansvar for å innføre internkontroll og vurdere potensielle risikoer knyttet til det elektriske anlegget, inkludert brannfare og fare for strømgjennomgang. Argon Elektro kan bistå i denne prosessen gjennom vårt årskontrollkonsept, som gir en grundig tilstandsvurdering av det elektriske anlegget.

Fordeler med Argon Elektros avtaler:

  • Enkelhet: Én entreprenør for alle elektriske behov.
  • Fordelaktige priser: Gode priser for både styret og beboerne.
  • Sikkerhet: Hjelp med å oppfylle ansvar for internkontroll og risikovurdering.
  • Tilgjengelighet: Vi er her for dere når dere trenger oss.

Konklusjon
Argon Elektro er dedikert til å tilby enkel, trygg og kostnadseffektiv elektroservice til borettslag og sameier. Kontakt oss for en demonstrasjon av vårt system og la oss hjelpe dere med å navigere gjennom elektroservice på en enkel og fordelaktig måte.

Borettslag & Sameie, Landbruk

Adgangskontroll

Argon Elektro tilbyr omfattende adgangskontroll-løsninger, inkludert installasjon og service på moderne systemer som RCO. Vi sørger for sikker, skreddersydd adgangsstyring til din bedrift, og ivaretar både sikkerhet og brukervennlighet.

Borettslag & Sameie, Landbruk

Serviceavtaler & Årskontroll

Med Argon Elektro får din bedrift tilgang til et bredt spekter av essensielle kontroller, fra brannalarmanlegg til termografering, samt skreddersydde serviceavtaler, sikrer optimal sikkerhet og driftsstabilitet.

Borettslag & Sameie, Landbruk

Elektrotermografi

Vår ekspertise innen termografering bidrar til å forebygge uforutsette driftsstans og sikrer en effektiv, sikker og økonomisk drift av din virksomhet.

Kontakt oss i dag

Ta kontak for befaring på ditt neste prosjekt.