Tjenester innen

Næring

Vi utfører alt fra rådgivning og prosjektering til endelig utførelse for kunder innen bygg & anlegg, industri, landbruk og offentlig sektor. Våre erfarne prosjektledere og elektrikere håndterer hele byggeprosessen. Vi har gode systemer for internkontroll på brannalarm-, nødlysanlegg, termografering og andre tjenester som tilpasses kundens behov.

Borettslag & Sameie, Landbruk

Solcelleanlegg for din bedrift

Vi guider din virksomhet fra konsultasjon til installasjon, sikrer reduserte kostnader og en grønnere profil.

Borettslag & Sameie, Landbruk

Serviceavtaler & Årskontroll

Med Argon Elektro får din bedrift tilgang til et bredt spekter av essensielle kontroller, fra brannalarmanlegg til termografering, samt skreddersydde serviceavtaler, sikrer optimal sikkerhet og driftsstabilitet.

Borettslag & Sameie, Landbruk

Adgangskontroll

Argon Elektro tilbyr omfattende adgangskontroll-løsninger, inkludert installasjon og service på moderne systemer som RCO. Vi sørger for sikker, skreddersydd adgangsstyring til din bedrift, og ivaretar både sikkerhet og brukervennlighet.

Landbruk

Landbruk

Argon Elektro spesialiserer seg på elektriske løsninger for landbruket, tilbyr eksklusive Agrol-rabatter og prioriterer din gårds brannsikkerhet gjennom grundige tilstandskontroller av elektriske systemer og brannvarslingsanlegg.

Bedrift & nybygg, Borettslag & Sameie

Energioppfølging (EOS)

Argon Elektros EOS gir deg sanntidsinnsikt i energiforbruket, muliggjør besparelser og sikrer en bærekraftig fremtid for bygget ditt.

Borettslag & Sameie, Landbruk

Elektrotermografi

Vår ekspertise innen termografering bidrar til å forebygge uforutsette driftsstans og sikrer en effektiv, sikker og økonomisk drift av din virksomhet.

Bedrift & nybygg

Bygningsinstallasjon

Med en helhetlig tilnærming til bygningsinstallasjon, tilbyr Argon Elektro skreddersydde løsninger for næringslivet, fra prosjektering til vedlikehold.

Borettslag & Sameie, Landbruk

Brannalarmanlegg

Argon Elektro tilbyr skreddersydde brannalarmanlegg med serviceavtaler for kontinuerlig trygghet. Velg kvalitet og pålitelighet for ditt bygg.

Borettslag & Sameie

Borettslag & Sameie

Argon Elektro gir borettslag og sameier en pålitelig elektropartner, sikrer internkontroll og tilbyr fordelaktige avtaler for alle elektriske behov.