Kommunikasjon

Vi leverer radioutstyr fra flere kjente produsenter. VHF, MF/HF, Inmarsat C, Iridium, AIS, Nødutstyr.

Argon Elektro tilbyr et bredt spekter av kommunikasjonsutstyr, inkludert VHF, MF/HF, Inmarsat C, Iridium, AIS, og nødutstyr, fra anerkjente produsenter som Sailor, Furuno, JRC, Jotron, Simrad, Raymarine, og Motorola Mototrbo, for å sikre pålitelig kommunikasjon til sjøs.

Kommunikasjon

VHF 6222 150x150 1

Sailor

Sailor er kjent for å produsere robust og pålitelig kommunikasjonsutstyr for maritime formål. De tilbyr et bredt spekter av produkter, inkludert VHF-radioer, satellittkommunikasjonssystemer og integrerte brosystemer, som er designet for å tåle de tøffe forholdene til sjøs og sikre stabil kommunikasjon.

FM 8900S VHF 150x150 1

Furuno Norge AS

Furuno er en global leder innen maritim elektronikk og tilbyr et bredt spekter av navigasjons- og kommunikasjonssystemer. Deres produkter inkluderer radarer, GPS-systemer, ekkolodd og VHF-radioer, som alle er kjent for sin høye kvalitet og pålitelighet i ulike maritime miljøer.

JHS 770 150x150 1

JRC

JRC er en pioner innen maritim elektronikk og kommunikasjon, og tilbyr innovative løsninger som radarer, navigasjonssystemer og radiokommunikasjonsutstyr. De er kjent for sin avanserte teknologi og pålitelige produkter som hjelper sjøfolk med å navigere trygt og effektivt.

COMS RS35 FRONT 150x150 1

Jotron

Jotron utvikler og produserer komplekse kommunikasjons- og sikkerhetssystemer for maritime og luftfartssektoren. De tilbyr produkter som VHF og UHF radioer, AIS, og nødpeilesendere, som er designet for å sikre sikker og effektiv kommunikasjon i alle situasjoner.

COMS RS35 FRONT 150x150 1

Simrad

Simrad er kjent for å tilby avanserte maritim elektronikk, inkludert navigasjons-, autopilot- og kommunikasjonssystemer. De fokuserer på å levere innovative løsninger som kombinerer brukervennlighet og toppmoderne teknologi for å møte behovene til profesjonelle sjøfolk.

tron 60s 2011 997161 150x150 1

Raymarine

Raymarine spesialiserer seg på elektronikk for maritim navigasjon og fiskeleting. De tilbyr et bredt utvalg av produkter, inkludert radarer, ekkolodd, VHF-radioer og autopiloter, som er kjent for sin presisjon og pålitelighet i maritime operasjoner.

Ray60 70 angled 150x150 1

Motorola Mototrbo

Motorola Mototrbo tilbyr en omfattende løsning for toveis radio kommunikasjon, med overlegen lydkvalitet, lang rekkevidde og robuste egenskaper for å tåle det tøffe maritime miljøet. De gir pålitelig kommunikasjon som er avgjørende for sikker og effektiv drift til sjøs.

Maritime tjenester

Underholdning

Naviger gjennom et bredt spekter av underholdningsløsninger med Argon Elektro, som tilbyr alt fra satellitt-TV og fellesantenneanlegg til robuste TV/FM-antenner og datamaskinløsninger, sikrer at du og mannskapet ditt holder dere underholdt og koblet til verden, uansett hvor reisen går.

Maritime tjenester

Fiskeleting

Furuno, en pioner innen maritim teknologi, tilbyr innovative løsninger som DFF-3D og ulike sonarmodeller, som gir fiskere og forskere tilgang til detaljert og nøyaktig informasjon om fiskestimer og havbunnen, og dermed maksimerer fangst og forskningsdata.

Maritime tjenester

Sikkerhet

Med Furuno Norge Safety System (FNSS), tilbyr Argon Elektro en tilpasset sikkerhetsløsning for fiskeoppdrettsanlegg, kombinerende AIS Sart, radarvarsling, og kameraovervåking under en helhetlig abonnementsplan, sikrer kontinuerlig drift og vedlikehold.

Kontakt oss i dag

Ta kontak for befaring på ditt neste prosjekt.