Sikker og Effektiv Gårdsdrift med Argon Elektro

Argon Elektro tilbyr spesialiserte elektriske løsninger for landbruket, med eksklusive Agrol-rabatter og fokus på brannsikkerhet.

Argon Elektro spesialiserer seg på elektriske løsninger for landbruket, tilbyr eksklusive Agrol-rabatter og prioriterer din gårds brannsikkerhet gjennom grundige tilstandskontroller av elektriske systemer og brannvarslingsanlegg.

Landbruk

Landbruket er en sektor som krever pålitelige og robuste elektriske løsninger for å sikre stabil drift og beskytte mot potensielle farer som brann. Argon Elektro står som en solid partner for bønder og gårdsdrift, ved å tilby spesialiserte elektriske tjenester og løsninger som er skreddersydd for landbrukssektoren.

Eksperter på Landbruksinstallasjoner
Med et team av montører som besitter spisskompetanse på landbruksinstallasjoner, sikrer vi at din gårdsdrift er optimalisert med de mest effektive og sikre elektriske løsningene. Vi forstår kompleksiteten og de unike kravene i landbrukssektoren, og tilbyr derfor tjenester som er tilpasset de spesifikke behovene i din drift.

Agrol logo 0

Agrol-Rabatter for Landbruket
Vi verdsetter det harde arbeidet og den viktige rollen landbruket spiller. Derfor tilbyr vi Agrolmedlemmer en eksklusiv 10 % rabatt på ordinær timepris og 25 % rabatt på elektromateriell. Vårt mål er å gjøre det mer kostnadseffektivt for deg å vedlikeholde og oppgradere de elektriske systemene på gården din.

Brannsikkerhet i Fokus
Brannsikkerhet er kritisk i alle sektorer, men spesielt i landbruket hvor både levende dyr og verdifulle ressurser er lagret. Vi tilbyr en omfattende tilstandskontroll av det elektriske anlegget og brannvarslingsanlegget på gården din, for å sikre høy oppetid, trygg gårdsdrift og robust beskyttelse mot brann.

Områdebegrensning og Tilgjengelighet
Vær oppmerksom på at avtalen gjelder kun i gamle Nord-Trøndelag og Trondheim med omegn. Vi er dedikert til å levere pålitelig og rask service innenfor disse områdene, og ser frem til å bistå deg i å sikre og effektivisere din gårdsdrift.

Kontakt Oss for en Tryggere Gårdsdrift
Argon Elektro er her for å sikre at din gårdsdrift er så sikker og effektiv som mulig. Ta kontakt med oss for å diskutere dine behov, og la oss hjelpe deg med å navigere gjennom de beste elektriske løsningene for din landbruksvirksomhet. Med vår ekspertise og dedikerte service, er din gårdsdrift i trygge hender.

Borettslag & Sameie, Landbruk

Adgangskontroll

Argon Elektro tilbyr omfattende adgangskontroll-løsninger, inkludert installasjon og service på moderne systemer som RCO. Vi sørger for sikker, skreddersydd adgangsstyring til din bedrift, og ivaretar både sikkerhet og brukervennlighet.

Borettslag & Sameie, Landbruk

Serviceavtaler & Årskontroll

Med Argon Elektro får din bedrift tilgang til et bredt spekter av essensielle kontroller, fra brannalarmanlegg til termografering, samt skreddersydde serviceavtaler, sikrer optimal sikkerhet og driftsstabilitet.

Borettslag & Sameie, Landbruk

Elektrotermografi

Vår ekspertise innen termografering bidrar til å forebygge uforutsette driftsstans og sikrer en effektiv, sikker og økonomisk drift av din virksomhet.

Kontakt oss i dag

Ta kontak for befaring på ditt neste prosjekt.