Smart lading for fremtiden

Oppdag smarte ladeløsninger for elbiler hos Argon Elektro, tilpasset dine behov!

Argon Elektro spesialiserer seg på å tilby smarte og effektive ladeløsninger for elbiler, fra enkle ladestasjoner for hjemmet til avanserte ladeanlegg for borettslag.

Elbil ladestasjon

I en tid der elbiler blir stadig mer populære, er det essensielt å ha tilgang til pålitelige og effektive lademuligheter. Hos Argon Elektro har vi kompetansen og løsningene for å tilby både enkle ladestasjoner og avanserte ladeanlegg for borettslag. Våre ladeløsninger er designet for å møte fremtidens behov og er kanskje smartere enn du tror!

Enkle ladestasjoner for hjemmet
For de som ønsker en enkel og effektiv ladeløsning hjemme, tilbyr vi kompakte ladestasjoner som er enkle å installere og bruke. Disse ladestasjonene gir rask og sikker lading av elbilen din, slik at du alltid er klar for veien.

Smarte ladeanlegg for borettslag
For borettslag og større boligkomplekser tilbyr vi smarte ladeanlegg som kan håndtere flere elbiler samtidig. Disse anleggene er utstyrt med avansert teknologi som muliggjør effektiv energifordeling og fjernstyring via app, slik at beboerne kan overvåke og styre ladingen enkelt og bekvemt.

Male hand is holding charger plug for charging his electric car

Fremtidens ladeløsninger er her!
Med utviklingen av elbilteknologi, er det viktig å være et skritt foran. Våre ladeløsninger er utviklet med tanke på fremtiden, og tilbyr avanserte funksjoner som dynamisk lastbalansering og integrasjon med smarthjemsystemer.

Ta kontakt for din ladeløsning
Enten du trenger en enkel ladestasjon hjemme eller et avansert ladeanlegg for et borettslag, er Argon Elektro her for å hjelpe deg. Ta kontakt med oss i dag for å finne den perfekte ladeløsningen for dine behov!

Priskalkulator: Elbillader

Hus & Hytte

Boligmappa

Med Boligmappa får du trygghet og oversikt over boligens historikk, og all dokumentasjon er lett tilgjengelig ved hjelp av noen få tastetrykk, selv ved eierskifte.

Hus & Hytte

Solcelleanlegg

Argon Elektro spesialiserer seg på å tilby solcelleanlegg som møter dine energibehov på en miljøvennlig måte, enten det er nettilknyttet eller frittstående.

Hus & Hytte

Elotec Ajax boligalarm

Elotec Ajax tilbyr maksimal sikkerhet med sitt prisbelønnede trådløse boligalarmsystem, som beskytter mot innbrudd, brann og vannlekkasjer, og gir deg full kontroll via app.

Kontakt oss i dag

Ta kontak for befaring på ditt neste prosjekt.