El-sjekk / El-kontroll på din bolig!

Få ro i sinnet og spar penger med en grundig El-sjekk / El-kontroll av hjemmet ditt.

En El-sjekk / El-kontroll identifiserer eventuelle feil i ditt elektriske anlegg, gir deg ro i sinnet, og kan tilby økonomiske fordeler hos forsikringsselskapene og ved salg av boligen. Vi er også NEK 405-1 godkjent for El-kontroll.

El-sjekk

Er du klar til å ta et smart skritt for både din sikkerhet og økonomi? Med Argon Elektro’s omfattende El-sjekk for bolig, kan du sove trygt om natten, vel vitende om at ditt elektriske anlegg er i topp stand. Ikke bare gir det deg trygghet, men det kan også redusere forsikringspremier og til og med øke boligverdien din.

Våre priser er fullstendig transparente og konkurransedyktige. For bare 2 990,- inkl. mva. får du en grundig El-sjekk som dekker opptil 2 timer. Skulle det kreves mer tid, faktureres dette til en rimelig pris av 990,- inkl. mva. pr. time. Er du medlem av Huseierens Landsforbund? Da har vi gode nyheter! Du får en eksklusiv tilbudspris på kun 1 950, inkl. mva. Dette fantastiske tilbudet er tilgjengelig for bosteder innen en 30 km radius fra Argon Elektro AS.

peace in my mind

Vi er sertifisert i henhold til NEK 405-1, som kvalifiserer oss som et godkjent inspeksjonsorgan for El-kontroll i boliger. Dette betyr at du kan stole på at jobben blir utført av en av våre høyt kvalifiserte El-kontrollører. Kontakt oss i dag for et uforpliktende tilbud og ta det første skrittet mot en tryggere og mer økonomisk fordelaktig bolig.

El-kontroll

I en verden hvor elektrisitet er ryggraden i vårt daglige liv, er det essensielt å sikre at våre elektriske systemer er sikre og effektive. Argon Elektro forstår denne nødvendigheten og tilbyr en omfattende El-kontroll for din bolig, som sikrer at ditt elektriske anlegg ikke bare er trygt, men også optimalisert for økonomisk effektivitet.

Vår El-kontroll er en grundig gjennomgang og kontroll av ditt elektriske anlegg, utført av sertifiserte fagfolk iht. NEK 405-2. For en konkurransedyktig pris på 4 490,- inkl. mva., vil våre eksperter bruke inntil 3 timer for å inspisere ditt anlegg. Hvis det er behov for ytterligere tid, tilbyr vi dette til en rimelig pris på 990,- inkl. mva. per time.

Ved å velge Argon Elektros El-kontroll, kan du forvente:

  1. En detaljert inspeksjon som avdekker eventuelle feil eller mangler ved anlegget.
  2. Profesjonelle råd for å forbedre sikkerheten og effektiviteten til ditt elektriske system.
  3. Potensielle besparelser på forsikringspremier og en verdiøkning av din bolig.

Vi er stolte av å være sertifisert i henhold til NEK 405-2, som bekrefter vår status som et godkjent inspeksjonsorgan for El-kontroll i boliger. Dette er din garanti for at arbeidet utføres med høyeste standard av kvalitet og kompetanse.

Ikke vent til det er for sent. Ta kontakt med Argon Elektro i dag for et uforpliktende tilbud, og ta skrittet mot en sikrere og mer økonomisk gunstig fremtid for ditt hjem.

Hus & Hytte

Boligmappa

Med Boligmappa får du trygghet og oversikt over boligens historikk, og all dokumentasjon er lett tilgjengelig ved hjelp av noen få tastetrykk, selv ved eierskifte.

Hus & Hytte

Solcelleanlegg

Argon Elektro spesialiserer seg på å tilby solcelleanlegg som møter dine energibehov på en miljøvennlig måte, enten det er nettilknyttet eller frittstående.

Hus & Hytte

Elotec Ajax boligalarm

Elotec Ajax tilbyr maksimal sikkerhet med sitt prisbelønnede trådløse boligalarmsystem, som beskytter mot innbrudd, brann og vannlekkasjer, og gir deg full kontroll via app.

Kontakt oss i dag

Ta kontak for befaring på ditt neste prosjekt.