Priskalkulator

Boligalarm

Brannalarm – vannalarm – innbruddsalarm. Prisvinnende system, TEK 17 godkjent, APP styrt. Hva mer kan man ønske seg?

Vi gir deg pris ferdig montert. Velg en av grunnpakkene, og suppler med produkter nedenfor. Prisestimat ferdig montert ser du nederst på siden.

Denne kalkulatoren beregner pris på utstyr ferdig montert. Når skjemaet er sendt inn blir det kontrollert, og du vil motta et uforpliktende pristilbud fra oss.

Det forutsettes at leveringsadresse er innenfor vårt virkeområde i Trondheim og omegn inntil 40km tur/ retur vårt kontor på Tunga i Trondheim. Utover 40km tur/ retur faktureres kilometer etter medgått.

Brannalarmpakken
brannpakke

I denne pakken har vi tatt med essensen i et brannalarmanlegg. Sentralenheten, og 2 detektorer. Vi anbefaler at du supplerer med en detektor i hvert soverom.

kombipakke

Denne pakken er utvidet med 1 bevegelsesdetektor, magnetkontakt og innendørs alarmsirene. Suppleres videre med produkter nedenfor.

Elotec Ajax er et prisbelønnet trådløst boligalarmsystem som beskytter hjemmet ditt mot innbrudd, brann og vannlekkasjer til enhver tid. Systemet er 100% trådløst og består av en sentral og en rekke produkter som knyttes opp mot den.

Alle varslerne gir lyd når én oppdager brann, slik at alarmen oppfattes i hele boligen. Brannstedet vises i klartekst på din telefon, eller du kan bli ledet til brannstedet med lyd.

Med full informasjon om status og batterinivå i appen, er du alltid sikker på at røykvarsleren fungerer.

Les mer om ELOTEC AJAX her: