Naviger i en verden av maritim underholdning med Argon Elektro

Argon Elektro gir deg tilgang til førsteklasses maritim underholdning, uansett hvor dine sjøreiser tar deg.

Naviger gjennom et bredt spekter av underholdningsløsninger med Argon Elektro, som tilbyr alt fra satellitt-TV og fellesantenneanlegg til robuste TV/FM-antenner og datamaskinløsninger, sikrer at du og mannskapet ditt holder dere underholdt og koblet til verden, uansett hvor reisen går.

Underholdning

Satellitt-TV: en verden av underholdning til sjøs
Få tilgang til et bredt utvalg av kanaler og nyt underholdning av høy kvalitet selv på åpent hav med våre satellitt-TV-løsninger.

Fellesantenneanlegg: deling av signaler, forening av mannskap
Våre fellesantenneanlegg gir hele skipet tilgang til kvalitetssignaler for TV og radio, og sørger for at alle om bord kan nyte de samme kanalene og programmene.

TV/FM-antenner: klar og stabil mottakelse
Våre robuste TV/FM-antenner er designet for å tåle tøffe sjøforhold, og gir deg stabil og pålitelig mottakelse av bilder og lyd.

Datamaskiner og internett: hold deg koblet
Hold deg koblet med verden med våre løsninger for internett og datamaskiner, og nyt surfing, streaming og kommunikasjon selv fra de mest avsidesliggende steder.


Argon Elektro tilbyr skreddersydde løsninger for maritim bruk, og sikrer at du har tilgang til det beste av underholdning og informasjon, uansett hvor du er. Kontakt oss for å utforske de beste løsningene for ditt fartøy og dine behov.

Maritime tjenester

Fiskeleting

Furuno, en pioner innen maritim teknologi, tilbyr innovative løsninger som DFF-3D og ulike sonarmodeller, som gir fiskere og forskere tilgang til detaljert og nøyaktig informasjon om fiskestimer og havbunnen, og dermed maksimerer fangst og forskningsdata.

Maritime tjenester

Sikkerhet

Med Furuno Norge Safety System (FNSS), tilbyr Argon Elektro en tilpasset sikkerhetsløsning for fiskeoppdrettsanlegg, kombinerende AIS Sart, radarvarsling, og kameraovervåking under en helhetlig abonnementsplan, sikrer kontinuerlig drift og vedlikehold.

Maritime tjenester

Kommunikasjon

Argon Elektro tilbyr et bredt spekter av kommunikasjonsutstyr, inkludert VHF, MF/HF, Inmarsat C, Iridium, AIS, og nødutstyr, fra anerkjente produsenter som Sailor, Furuno, JRC, Jotron, Simrad, Raymarine, og Motorola Mototrbo, for å sikre pålitelig kommunikasjon til sjøs.

Kontakt oss i dag

Ta kontak for befaring på ditt neste prosjekt.