Smarthus

Tenk smart med Argon Elektro! Vi tilbyr skreddersydde smarthusløsninger for alle dine behov.

Hos Argon Elektro tilbyr vi skreddersydde smarthusløsninger for å gjøre hjemmet ditt smartere og tryggere. Ta kontakt for en gratis befaring og et detaljert pristilbud på installasjon. Vi er spesialister på flere smarthusplattformer og holder oss alltid oppdatert på de beste løsningene for deg

Tenk smart

Enten du planlegger en rehabilitering eller bygger nytt, er det essensielt å tenke smart! Hos Argon Elektro er vi eksperter på de nyeste smarthusløsningene i markedet, og vi kan hjelpe deg med å finne den perfekte løsningen for dine behov. Fra enkel varmestyring for å redusere strømforbruket, til komplette pakker med adgangskontroll, brannalarmanlegg, automatisk belysning og solskjerming – vi har kunnskapen og erfaringen for å gjøre hjemmet ditt smartere og tryggere.

NORW 2 screens 1 e1695801981336

Ikke nøl med å ta kontakt for en uforpliktende prat eller demonstrasjon. Vi tilbyr gratis befaring og gir deg et detaljert pristilbud på installasjon. Hos Argon har vi spesialister på en rekke smarthusplattformer, blant annet Futurehome, Homey, Plejd, xComfort, Fibaro Home Center, Elko Smart Home og Nobø Energy Control. Vi er dedikert til å holde oss oppdatert på de mest aktuelle løsningene for deg.

Hus & Hytte

Boligmappa

Med Boligmappa får du trygghet og oversikt over boligens historikk, og all dokumentasjon er lett tilgjengelig ved hjelp av noen få tastetrykk, selv ved eierskifte.

Hus & Hytte

Solcelleanlegg

Argon Elektro spesialiserer seg på å tilby solcelleanlegg som møter dine energibehov på en miljøvennlig måte, enten det er nettilknyttet eller frittstående.

Hus & Hytte

Elotec Ajax boligalarm

Elotec Ajax tilbyr maksimal sikkerhet med sitt prisbelønnede trådløse boligalarmsystem, som beskytter mot innbrudd, brann og vannlekkasjer, og gir deg full kontroll via app.

Kontakt oss i dag

Ta kontak for befaring på ditt neste prosjekt.