Om oss

Argon Elektro

Argon Elektro AS ble etablert i 1960 og har solid, bred og lang erfaring innenfor elektrobransjen. Bedriftens virkeområde er som totalleverandør innen svak- og sterkstrømsinstallasjoner for bygningsinstallasjon, skipsinstallasjon og maritim elektronikk. Dette innbefatter også salg, reparasjon og vedlikehold innen alle fagomådene. Vi har ca. 80 ansatte.

Argon Elektro AS er et selskap i Elektrokonsernet som totalt har ca. 700 ansatte fordelt over flere datterselskaper. I Elektro-konsernet drar vi stor nytte av felles kompetanse og ressurser. 

Autorisasjoner og godkjenninger

  • Elektroentreprenør gruppe L
  • Ekominstallatør
  • DSB godkjent for kontroll av elektriske anlegg om bord i fiske og fangstfartøy mellom 10,67 og 15 meter.
  • DSB godkjent for NEK 405-1: Elektrotermografi, NEK 405-2: Elkontroll bolig og NEK 405-3 Elkontroll Næring.
  • Foretakssertifikat FG-760:2
  • Miljøfyrtårn-sertifisert»       
  • Opplæringsbedrift innenfor fagene elektriker, telekom.montør og service-elektriker.
elfag footer logo

Argon Elektro AS er også medlem av Elfag.

Private tjenester

norway lofoten hamnoy

Hus & Hytte

Huseiernes Landsforbund

Med medlemsfordeler fra Huseiernes Landsforbund og Argon Elektro, får du rabatter og smarte løsninger som StrømKontroll for å redusere strømforbruket og kvalifisere for ENOVA-støtte.
a smarthphone with smart home screen 1 1

Hus & Hytte

Tenk smart

Hos Argon Elektro tilbyr vi skreddersydde smarthusløsninger for å gjøre hjemmet ditt smartere og tryggere. Ta kontakt for en gratis befaring og et detaljert pristilbud på installasjon. Vi er spesialister på flere smarthusplattformer og holder oss alltid oppdatert på de beste løsningene for deg
wooden house miniature and solar panel close up 1

Hus & Hytte

Solcelleanlegg

Argon Elektro spesialiserer seg på å tilby solcelleanlegg som møter dine energibehov på en miljøvennlig måte, enten det er nettilknyttet eller frittstående.

Tjenester næring

man checking the house heat loss with thermovision camera indoors 1

Borettslag & Sameie, Landbruk

Elektrotermografi

Vår ekspertise innen termografering bidrar til å forebygge uforutsette driftsstans og sikrer en effektiv, sikker og økonomisk drift av din virksomhet.
sunlight over dutch farmland in summer 1

Landbruk

Landbruk

Argon Elektro spesialiserer seg på elektriske løsninger for landbruket, tilbyr eksklusive Agrol-rabatter og prioriterer din gårds brannsikkerhet gjennom grundige tilstandskontroller av elektriske systemer og brannvarslingsanlegg.
woman charging electric car 1

Borettslag & Sameie

Borettslag & Sameie

Argon Elektro gir borettslag og sameier en pålitelig elektropartner, sikrer internkontroll og tilbyr fordelaktige avtaler for alle elektriske behov.

Tjenester maritim

sea compass and seashells e1696335360647 1

Maritime tjenester

Navigasjon

Argon Elektro tilbyr avanserte navigasjonssystemer, inkludert ECDIS og Time Zero Professional, tilpasset både fritids- og yrkesbåter. Vi leverer også autopilot-løsninger fra Simrad og Furuno, samt AIS bøyemarkører, med tilpassede pakker og priser tilgjengelig på forespørsel.
yacht rooftop satellite radar antennas background marina flisvou greece e1696338431146

Maritime tjenester

Kommunikasjon

Argon Elektro tilbyr et bredt spekter av kommunikasjonsutstyr, inkludert VHF, MF/HF, Inmarsat C, Iridium, AIS, og nødutstyr, fra anerkjente produsenter som Sailor, Furuno, JRC, Jotron, Simrad, Raymarine, og Motorola Mototrbo, for å sikre pålitelig kommunikasjon til sjøs.
rear panel of music system amplifier with wires 1

Maritime tjenester

Underholdning

Naviger gjennom et bredt spekter av underholdningsløsninger med Argon Elektro, som tilbyr alt fra satellitt-TV og fellesantenneanlegg til robuste TV/FM-antenner og datamaskinløsninger, sikrer at du og mannskapet ditt holder dere underholdt og koblet til verden, uansett hvor reisen går.