Elotec Ajax: en prisbelønnet og stilig boligalarm for maksimal sikkerhet!

Markedets lekreste, prisbelønnede og 100% trådløse boligalarmsystem, godkjent ihht TEK 17!

Elotec Ajax tilbyr maksimal sikkerhet med sitt prisbelønnede trådløse boligalarmsystem, som beskytter mot innbrudd, brann og vannlekkasjer, og gir deg full kontroll via app.

Elotec Ajax boligalarm

I en verden der sikkerhet er av største betydning, skiller Elotec Ajax seg ut som kanskje markedets lekreste boligalarm. Dette prisbelønnede trådløse boligalarmsystemet er designet for å beskytte hjemmet ditt mot innbrudd, brann og vannlekkasjer døgnet rundt, og er godkjent i henhold til TEK 17.

100% trådløs teknologi
Elotec Ajax er 100% trådløst og består av en sentral og en rekke produkter som knyttes opp mot den. Dette gir deg fleksibiliteten til å tilpasse systemet etter dine behov og sikre at hjemmet ditt er beskyttet på alle fronter.

Umiddelbar varsling ved fare
Alle varslerne i systemet gir lyd når én oppdager brann, slik at alarmen oppfattes i hele boligen. Dette sikrer at du umiddelbart blir varslet om potensielle farer, og brannstedet vises i klartekst på din telefon, eller du kan bli ledet til brannstedet med lyd.

ajax bilde

Full kontroll med app
Med Elotec Ajax-appen har du full informasjon om status og batterinivå til enhver tid. Dette betyr at du alltid kan være trygg på at røykvarsleren og de andre komponentene i systemet fungerer som de skal.

Prisvinnende og godkjent system
Elotec Ajax er ikke bare kjent for sitt stilige design, men har også mottatt priser for sitt innovative og effektive system. Med TEK 17-godkjenning og app-styring, er dette et av de mest pålitelige og brukervennlige boligalarmsystemene på markedet.

Ta kontakt for mer informasjon
Ønsker du å lære mer om hvordan Elotec Ajax kan beskytte hjemmet ditt? Ta kontakt med oss i dag for mer informasjon og oppdag hvordan dette prisbelønnede systemet kan gi deg ro i sinnet!

Priskalkulator: Boligalarm

Hus & Hytte

Boligmappa

Med Boligmappa får du trygghet og oversikt over boligens historikk, og all dokumentasjon er lett tilgjengelig ved hjelp av noen få tastetrykk, selv ved eierskifte.

Hus & Hytte

Solcelleanlegg

Argon Elektro spesialiserer seg på å tilby solcelleanlegg som møter dine energibehov på en miljøvennlig måte, enten det er nettilknyttet eller frittstående.

Hus & Hytte

Elbil ladestasjon

Argon Elektro spesialiserer seg på å tilby smarte og effektive ladeløsninger for elbiler, fra enkle ladestasjoner for hjemmet til avanserte ladeanlegg for borettslag.

Kontakt oss i dag

Ta kontak for befaring på ditt neste prosjekt.