Spar på strømregningen med medlemsfordeler fra Huseiernes Landsforbund

Spar på strøm med medlemsfordeler hos Argon Elektro gjennom Huseiernes Landsforbund!

Med medlemsfordeler fra Huseiernes Landsforbund og Argon Elektro, får du rabatter og smarte løsninger som StrømKontroll for å redusere strømforbruket og kvalifisere for ENOVA-støtte.

Huseiernes Landsforbund

Er du medlem av Huseiernes Landsforbund? Da kan du nyte godt av eksklusive fordeler hos Argon Elektro! Som medlem får du 10% rabatt på ordinær timepris og hele 25% rabatt på elektromateriell. Dette er din sjanse til å redusere strømforbruket og spare tusenvis av kroner hvert år med StrømKontroll fra Futurehome, samtidig som du kan kvalifisere for Enova-støtte på opptil 35% av investeringen.

1440x740

StrømKontroll-pakken: Smart styring av hjemmet
Med StrømKontroll-pakken får du SmartHUB, termostat, HAN plugg, bereder relé og en ekstra smart stikkontakt. Dette gir deg muligheten til å styre varmeovner, kaffetraktere og mer, direkte fra smartenheten din. Alt dette til en medlemspris på kr. 9934,-, ferdig installert av din lokale Elfager, inkludert inntil 20 km kjøring.

stromkontroll medlemstilbud 900

Kombiner og spar enda mer med ENOVA-støtte
Ved å kombinere StrømKontroll-pakken med for eksempel en elbil-lader, kan du få tilbake inntil 10.000 kroner fra ENOVA! Dette er en unik mulighet til å investere i smarte løsninger som reduserer strømregningen og gir deg ENOVA-støtte.

Elfag: Garantert kvalitet og pålitelighet
Som eneste elektrikerkjede i Norge, garanterer Elfag for kvaliteten av sine arbeider, materialer og utstyr med 5 år. Med 110 medlemsbedrifter over hele landet, er Elfag en av Norges mest kjente elektrikerkjeder, dedikert til å finne de beste løsningene for kundene.

El-sjekk og el-kontroll: Trygghet for hjemmet
En el-sjekk og en el-kontroll er essensielle for å oppdage og rette opp i eventuelle feil i det elektriske anlegget, og sikre at hjemmet ditt er trygt. Disse tjenestene er spesielt viktige for å forebygge brannfare og strømgjennomgang.

Ta kontakt for lavere strømregninger
Ikke vent, ta kontakt med oss i dag for å få StrømKontroll og lavere strømregninger i fremtiden. Husk å oppgi medlemsinformasjon ved bestilling for å benytte deg av disse fantastiske fordelene!

Hus & Hytte

Boligmappa

Med Boligmappa får du trygghet og oversikt over boligens historikk, og all dokumentasjon er lett tilgjengelig ved hjelp av noen få tastetrykk, selv ved eierskifte.

Hus & Hytte

Solcelleanlegg

Argon Elektro spesialiserer seg på å tilby solcelleanlegg som møter dine energibehov på en miljøvennlig måte, enten det er nettilknyttet eller frittstående.

Hus & Hytte

Elotec Ajax boligalarm

Elotec Ajax tilbyr maksimal sikkerhet med sitt prisbelønnede trådløse boligalarmsystem, som beskytter mot innbrudd, brann og vannlekkasjer, og gir deg full kontroll via app.

Kontakt oss i dag

Ta kontak for befaring på ditt neste prosjekt.