Furuno Norge Safety System (FNSS): En Skreddersydd Løsning for Fiskeoppdrett

Argon Elektro tilbyr avanserte maritime sikkerhetssystemer, skreddersydd for fiskeoppdrettssektoren, og sikrer optimal beskyttelse av personell og anlegg.

Med Furuno Norge Safety System (FNSS), tilbyr Argon Elektro en tilpasset sikkerhetsløsning for fiskeoppdrettsanlegg, kombinerende AIS Sart, radarvarsling, og kameraovervåking under en helhetlig abonnementsplan, sikrer kontinuerlig drift og vedlikehold.

Sikkerhet

Furuno Norge AS har konstruert et sikkerhetssystem spesielt designet for å møte de unike utfordringene og behovene i fiskeoppdrettssektoren. FNSS kan enkelt tilpasses hvert enkelt anlegg og kundens spesifikke krav, og tilbyr en rekke funksjoner:

FNSS brosjyre front 212x300 1
  • Personellvarsling via AIS Sart: Ved å bruke AIS Sart, kan personell enkelt gi varsler til sentralen, sikre rask respons i nødsituasjoner.
  • Radarvarsling: Systemet identifiserer og varsler om potensiell inntrenging og ulovlig aktivitet, og sikrer anleggets integritet.
  • Kameraovervåking: Kameraer kan spore alarmer og gi en detaljert oversikt over hendelser, og bidrar til å forstå og forhindre fremtidige sikkerhetsbrudd.

fnss systemskisse

Utstyret som er montert tilhører Furuno Norge AS, og kunder tegner et abonnement som også dekker drift og vedlikehold, og sikrer at systemet alltid fungerer optimalt uten ekstra belastning på anleggets drift.

Automatisk Identifikasjons System (AIS): Utvidede Bruksområder

AIS har funnet nye anvendelser i maritim sikkerhet, inkludert:

  • Navigasjonsmerking av Oppdrettsanlegg: Sikrer tydelig og synlig merking av anlegget for å forhindre utilsiktede kollisjoner og navigasjonsfeil.
  • Sporing av Bøyer i Åpent Hav: Gir nøyaktig lokasjonsdata for bøyer, og sikrer effektiv navigasjon og operasjonell effektivitet.

Jotron Markeringslys for Oppdrett

For å oppfylle nye krav til merking, tilbyr Jotron synkroniserte markeringslys for oppdrettsanlegg, og sikrer at anlegget er tydelig synlig og merket i henhold til gjeldende reguleringer.

jotron ml serien

Maritime tjenester

Underholdning

Naviger gjennom et bredt spekter av underholdningsløsninger med Argon Elektro, som tilbyr alt fra satellitt-TV og fellesantenneanlegg til robuste TV/FM-antenner og datamaskinløsninger, sikrer at du og mannskapet ditt holder dere underholdt og koblet til verden, uansett hvor reisen går.

Maritime tjenester

Fiskeleting

Furuno, en pioner innen maritim teknologi, tilbyr innovative løsninger som DFF-3D og ulike sonarmodeller, som gir fiskere og forskere tilgang til detaljert og nøyaktig informasjon om fiskestimer og havbunnen, og dermed maksimerer fangst og forskningsdata.

Maritime tjenester

Kommunikasjon

Argon Elektro tilbyr et bredt spekter av kommunikasjonsutstyr, inkludert VHF, MF/HF, Inmarsat C, Iridium, AIS, og nødutstyr, fra anerkjente produsenter som Sailor, Furuno, JRC, Jotron, Simrad, Raymarine, og Motorola Mototrbo, for å sikre pålitelig kommunikasjon til sjøs.

Kontakt oss i dag

Ta kontak for befaring på ditt neste prosjekt.