Argon Elektro

Maritim

Vi er en totalleverandør innenfor nyinstallasjon, service og reparasjon av komplette maritime systemer, både for sterkstrømsinstallasjoner og maritim elektronikk. Vi leverer kvalitetsbevisste produkter til alle typer maritime fartøyer.

Kontakt oss på maritim@argon.no

Tjenester

Maritime tjenester

Underholdning

Naviger gjennom et bredt spekter av underholdningsløsninger med Argon Elektro, som tilbyr alt fra satellitt-TV og fellesantenneanlegg til robuste TV/FM-antenner og datamaskinløsninger, sikrer at du og mannskapet ditt holder dere underholdt og koblet til verden, uansett hvor reisen går.

Maritime tjenester

Fiskeleting

Furuno, en pioner innen maritim teknologi, tilbyr innovative løsninger som DFF-3D og ulike sonarmodeller, som gir fiskere og forskere tilgang til detaljert og nøyaktig informasjon om fiskestimer og havbunnen, og dermed maksimerer fangst og forskningsdata.

Maritime tjenester

Sikkerhet

Med Furuno Norge Safety System (FNSS), tilbyr Argon Elektro en tilpasset sikkerhetsløsning for fiskeoppdrettsanlegg, kombinerende AIS Sart, radarvarsling, og kameraovervåking under en helhetlig abonnementsplan, sikrer kontinuerlig drift og vedlikehold.

Maritime tjenester

Kommunikasjon

Argon Elektro tilbyr et bredt spekter av kommunikasjonsutstyr, inkludert VHF, MF/HF, Inmarsat C, Iridium, AIS, og nødutstyr, fra anerkjente produsenter som Sailor, Furuno, JRC, Jotron, Simrad, Raymarine, og Motorola Mototrbo, for å sikre pålitelig kommunikasjon til sjøs.

Maritime tjenester

Navigasjon

Argon Elektro tilbyr avanserte navigasjonssystemer, inkludert ECDIS og Time Zero Professional, tilpasset både fritids- og yrkesbåter. Vi leverer også autopilot-løsninger fra Simrad og Furuno, samt AIS bøyemarkører, med tilpassede pakker og priser tilgjengelig på forespørsel.

Våre leverandører