Varm opp hjemmet ditt med våre løsninger

Se varmeprodukter og løsninger hos Argon Elektro!

Argon Elektro leverer varmeprodukter, kjent for kvalitet og innovasjon. Med nærmere lang erfaring, tilbyr vi løsninger som varmefolie, Elpron underlag, og HeatPak, tilpasset dine behov.

Våre varmeløsninger

Når det gjelder oppvarming av hjemmet, er kvalitet og effektivitet nøkkelen. Argon Elektro er stolt av å tilby varmeprodukter og løsninger, ledende innen el-varme, både inne og ute. Fra varmefolie for tak og gulv til terrassevarmere og snøsmelteanlegg, gir vi deg tilgang til Europas beste produkter for miljøvennlig oppvarming.

Kontroller varmen med Argon Elektro
Vi leverer ikke bare varmeprodukter, men også termostater og styringsanlegg som gir deg full kontroll over varmen og energiforbruket. Med produktgaranti er du sikret den beste løsningen for ditt hjem.

ELPRON HVIT MED TRYKK 2

Elpron: Overlegen refleksjonsverdi
Elpron er det beste underlaget for varmefolie og alle typer varmekabel. Med overlegen refleksjonsverdi sørger Elpron for at varmen kommer dit den skal og ikke ned i gulvet. Det erstatter også parkettunderlag med sin gode trinnlydsdemping, høy trykkfasthet og fuktresistens.

HeatPak 16 2

HeatPak: Unik varmespredning
HeatPak er din løsning for lavtbyggende varmefoliegulv og belegg/teppeløsninger. Med en byggehøyde fra kun 10,4 mm + toppgulvet som velges, tilbyr HeatPak overlegen trykkfasthet og en varmespredning som er unik.

Få pris ferdig montert!
Lurer du på prisen? Besøk vår priskalkulator for en ferdig montert pris! Ta kontakt med Argon Elektro for mer informasjon om varmefolie og andre løsninger.

Priskalkulator: Varmefolie

Hus & Hytte

Boligmappa

Med Boligmappa får du trygghet og oversikt over boligens historikk, og all dokumentasjon er lett tilgjengelig ved hjelp av noen få tastetrykk, selv ved eierskifte.

Hus & Hytte

Solcelleanlegg

Argon Elektro spesialiserer seg på å tilby solcelleanlegg som møter dine energibehov på en miljøvennlig måte, enten det er nettilknyttet eller frittstående.

Hus & Hytte

Elotec Ajax boligalarm

Elotec Ajax tilbyr maksimal sikkerhet med sitt prisbelønnede trådløse boligalarmsystem, som beskytter mot innbrudd, brann og vannlekkasjer, og gir deg full kontroll via app.

Kontakt oss i dag

Ta kontak for befaring på ditt neste prosjekt.