Effektiv Fiskeleting med Avanserte Systemer fra Furuno

Oppdag effektiviteten og presisjonen i fiskeleting med Furuno's avanserte teknologi, som gir deg detaljert og nøyaktig informasjon om fiskestimer og havbunnen.

Furuno, en pioner innen maritim teknologi, tilbyr innovative løsninger som DFF-3D og ulike sonarmodeller, som gir fiskere og forskere tilgang til detaljert og nøyaktig informasjon om fiskestimer og havbunnen, og dermed maksimerer fangst og forskningsdata.

Fiskeleting

Furuno DFF-3D: En Ny Dimensjon i Fiskeleting

Furuno’s DFF-3D tar fiskeleting til et nytt nivå med sin høyoppløselige ekkoloddteknologi og imponerende rekkevidde. Dette systemet gir deg en sideveis rekkevidde på opptil 200 meter og en rekkevidde rett ned på 300 meter i trippelstråle-visning. Med muligheter for enstråle/trippelstråle ekkolodd, sidescan, og 3D-visning av fisk og bunn, gir DFF-3D deg en uovertruffen oversikt og detaljrikdom i dine undersøkelser under vannflaten.

Furuno Sonar: Presisjon og Pålitelighet under Vann

Furuno tilbyr også en rekke sonarmodeller, som gir deg pålitelig og presis informasjon om hva som foregår under båten din:

  • CH 500 Enstrålesonar: Tilgjengelig i 150kHz eller 180kHz, gir denne sonaren deg klare og tydelige bilder av fiskestimene under deg. Pris: [Ring for pris]
Sonar CH 500 300x207 1
  • CH 600 Enstrålesonar: Med to frekvenser, 60 og 153 kHz, gir CH 600 deg fleksibilitet og presisjon i dine sonaravlesninger. Pris: [Ring for pris]
Sonar CH 500 600 277x300 1
  • F3D-S 3D Sonar: For de som trenger en tredimensjonal visning under vann, gir F3D-S deg en detaljert og omfattende oversikt over undervannsmiljøet. Pris: [Ring for pris]

Maksimer Din Fangst med Furuno

Furuno’s avanserte fiskeletingssystemer er designet for å gi deg den beste og mest nøyaktige informasjonen om fiskestimer og havbunnen. Med høyoppløselige ekkobilder, imponerende rekkevidder, og pålitelig teknologi, er Furuno’s systemer et uunnværlig verktøy for alle som er avhengige av nøyaktig og pålitelig informasjon under vannflaten, enten det er for fiske eller forskning.

Maritime tjenester

Underholdning

Naviger gjennom et bredt spekter av underholdningsløsninger med Argon Elektro, som tilbyr alt fra satellitt-TV og fellesantenneanlegg til robuste TV/FM-antenner og datamaskinløsninger, sikrer at du og mannskapet ditt holder dere underholdt og koblet til verden, uansett hvor reisen går.

Maritime tjenester

Sikkerhet

Med Furuno Norge Safety System (FNSS), tilbyr Argon Elektro en tilpasset sikkerhetsløsning for fiskeoppdrettsanlegg, kombinerende AIS Sart, radarvarsling, og kameraovervåking under en helhetlig abonnementsplan, sikrer kontinuerlig drift og vedlikehold.

Maritime tjenester

Kommunikasjon

Argon Elektro tilbyr et bredt spekter av kommunikasjonsutstyr, inkludert VHF, MF/HF, Inmarsat C, Iridium, AIS, og nødutstyr, fra anerkjente produsenter som Sailor, Furuno, JRC, Jotron, Simrad, Raymarine, og Motorola Mototrbo, for å sikre pålitelig kommunikasjon til sjøs.

Kontakt oss i dag

Ta kontak for befaring på ditt neste prosjekt.