Skreddersydde serviceavtaler og årskontroll for din bedrift

Argon Elektro tilbyr omfattende og tilpassede serviceavtaler og årskontroller for din bedrifts elektriske systemer og anlegg.

Med Argon Elektro får din bedrift tilgang til et bredt spekter av essensielle kontroller, fra brannalarmanlegg til termografering, samt skreddersydde serviceavtaler, sikrer optimal sikkerhet og driftsstabilitet.

Serviceavtaler & Årskontroll

I en verden der teknologi og sikkerhet går hånd i hånd, forstår Argon Elektro betydningen av å ha pålitelige og effektive elektriske systemer i din bedrift. Med våre omfattende serviceavtaler og årskontroller, tilbyr vi en skreddersydd løsning som sikrer at dine elektriske anlegg og systemer alltid fungerer optimalt og sikkert.

Omfattende kontroller for din trygghet
Vi tilbyr et bredt utvalg av kontroller, inkludert de som er pålagt av myndigheter og de som kreves av forsikringsselskaper i forhold til rabattordninger. Vårt mål er å tilby en service som gir deg ro i sinnet, og sikrer at du alltid har tilgang til pålitelige og effektive elektriske systemer.

  • Brannalarmanlegg (inkl. røyklukeanlegg & branngardiner)
  • Nødlysanlegg
  • Elektriske anlegg
  • Varmekabelanlegg
  • UPS
  • EL-kjel
  • Termografering
serviceavtale web

Digital oversikt over dine anlegg
Etter hver kontroll blir en detaljert rapport lastet opp i vår webløsning, noe som gir deg og dine vaktmestere enkel og oversiktlig tilgang til status på alle dine bygg.

Skreddersydde løsninger for din bedrift
Vi er her for å skreddersy serviceavtalene etter dine ønsker og behov. Ta kontakt med oss og la oss være din partner i å sikre en stabil og sikker drift av din bedrifts elektriske systemer.

Borettslag & Sameie, Landbruk

Adgangskontroll

Argon Elektro tilbyr omfattende adgangskontroll-løsninger, inkludert installasjon og service på moderne systemer som RCO. Vi sørger for sikker, skreddersydd adgangsstyring til din bedrift, og ivaretar både sikkerhet og brukervennlighet.

Borettslag & Sameie, Landbruk

Elektrotermografi

Vår ekspertise innen termografering bidrar til å forebygge uforutsette driftsstans og sikrer en effektiv, sikker og økonomisk drift av din virksomhet.

Borettslag & Sameie, Landbruk

Solcelleanlegg for din bedrift

Vi guider din virksomhet fra konsultasjon til installasjon, sikrer reduserte kostnader og en grønnere profil.

Kontakt oss i dag

Ta kontak for befaring på ditt neste prosjekt.